nedeľa 27. novembra 2011

Predstavenie

Chýbalo opomenutie, kto je hanna a viko. V reálnom svete sú to vymyslené osoby, pretože možno detinsky, ale oboje obhajujú svoju absolútnu pravdu, lebo je tak sivý svet farebnejším. Konflikt vzniká len ak aj Hanna aj viko majú absolútnu pravdu, a oboje pravdy majú rozdielny význam až opozitného charakteru. Objavilo sa ale opodstatnenie tohto javu, pretože viko tak spoznal Hannine charakterové črty.

Hanna je dievča. Pomocou nožníc z Hanny vznikol úžasný chlapec. Dievčatá sú divné, všetko čo predstavovalo krásu dievčat, už nepredstavuje, zmizlo. Objavila sa Hanna, 37% času oblečená do šiat a sukieň, 17% času bez oblečenia, zvyšok predstavuje oblečenie bežného tvaru. Takmer nikto v sivom svete už nenosí šaty a sukne, len hviezdička Hanna, väčšina ( v kmeňovej hierarchii toto zoskupenie prestavuje majoritnú časť starších - uvedomelých jedincov ) by ju považovala za dospelé a uvedomelé dievča. Hanna má niekoľko kamarátiek, ktoré zastávajú rôzne názory a potom je tu viko. Viko vie, že Hanna je čarodejne zvláštna, nie je dospelá, nesmerujú k tomu žiadne racionálne kroky a tvrdenia, a nie je detinská ( poznámka autora: má zadok bábätka ). Hanna je dvojička na zatúlanom opustenom ostrove, s vlastnými pravidlami ( budú musieť byť zostavené, alebo sa jednoducho menia podľa nálady ). Okrem jej jedinečnosti a krásy, bojí sa výšky a neznáša krútenie, niekedy klame, lebo sa bojí, že skutočnosť môže veci pokaziť.

Viko už pozná kedy sa bojí, kedy je nahnevaná a kedy klame. Hanna je najlepšou kamarátkou vika. Vzťahy sú komplikované a zraňujú ľudí na citoch, preto je Hanna len kamarátkou, a aj preto lebo všetko vymýšľa viko a Hanna má tendenciu všetko obracať. Samozrejme, že mlieko nie je dôležité mať na ostrove. Je dôležité, aby ho mala továreň, ktorá bude vyrábať produkty pre ostrov. Mlieko je podstatný polotovar základných surovín ( zmrzlina, kinder čokoláda, kinder, čokoláda ).
Hrošíkovia a kinder rastú na kindrovníkoch ( prečo systém toto slovo podčiarkol? ), ale úroda je veľmi nepredvídateľná, závislá od množstva faktorov a leňošenia, preto ostrov musí mať nadviazané aj ( utajené ) obchodné vzťahy s výrobcami základných potravín. Tvrdenia, že Hanna nemá kamarátov sú spochybniteľné, ale vikovi nikdy nevadilo ak by sa hanna zaľúbila.

Poloha ostrova Vám zatiaľ nebude prezradená, lebo je to tajný opustený zatúlaný ostrov, farebný a bez človekov. Dvojička hviezdička chýba.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára