štvrtok 19. marca 2015

Je to malé, je to krásne, čo je to?

Je to cucinka, malinká, ťuťa, alebo zmysluplnejšie - Ráchelka. Narodila sa 22. marca, v deň kedy nám rozkvitla čerešňa pred oknom. Odvtedy usilovne skúma a spoznáva svet do ktorého sa dostala. 


Najradšej v ňom má maminku, tatinka a hneď po nich Bambuľku, havinkov, mliečko, salámik, klobásku, slaninku a mäsko obecne (matky všetkých krajín, neukameňujte ma) a uhm ... občas sa dostane na milosť aj mrkvička uvarená v mäskovej polievke. 
Práve teraz sladko spinká poriadne zababušená v perine, pretože keby sme sa pozreli pod ňu, uvideli by sme, že je úplne holá - zaspinkala neočakávane. Nie, nie, nebojím sa, že by sa mohla počurkať, ona je už veľké dievčatko (za 3 dni ročné) ktoré je približne od pol roka v byte (a niekedy aj na prechádzke) bez plienočky. Holá je z toho dôvodu, že pri raňajkách sa učila zatvárať fľašu medu, čo sa nezaobišlo bez drobného zalepenia sa. Mama usúdila, že najjednoduchší spôsob očisty bude celú Ráchelku šupnúť do vane a zároveň (na využitie príležitosti) sa pri Ráchelke okúpala aj mama. Jediným problémom je, že z istých dôvodov celá kúpeľňa pláva pod vodou. Ráchelka si totižto zmyslela, že sa chce naučiť sprchovať sa. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára